Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Έκοψαν πίτα οι Μυστιώτες Λάρισας


Την Κυριακής 26 Φεβρουαρίου μετά τη θεία λειτουργία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυστιωτών Καππαδοκίας "Ο Άγιος Βασίλειος" πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο καφέ "ΕΚΑΒΗ". Τα μέλη του συλλόγου έκοψαν την πίτα, όπου τυχερή της εκδήλωσης στάθηκε η μικρή Παρασκευή κερδίζοντας μια εικόνα του Αγίου Βασιλείου από τον σύλλογο. Στην συνέχεια ακολούθησε γλέντι με ζωντανή μουσική στο προαύλιο χώρο του σχολείου της Μάνδρας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Λαδόπουλους, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Αδαμόπουλος Αθανάσιος καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μάνδρας κ. Παπαδόπουλος Κώστας, μέλη και φίλοι του συλλόγου.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυστιωτών Καππαδοκίας "Ο Άγιος Βασίλειος" ευχαριστεί το καφέ "ΕΚΑΒΗ" και την οικογένεια Τσοπουρίδη για την ευγενική προσφορά της πίτας στον Σύλλογο μας.

ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Η Παρασκευή ήταν η τυχερή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας, όπως κ πέρσυ έτσι κ φέτος το φλουρί το κερδίζει ένα μικρό κοριτσάκι, κάτι που δείχνει ότι το μέλλον δεν είναι μόνο αυτό που καλουμαστε να συμβάλουμε στο να διαμορφωθεί, το μέλλον είναι τα παιδιά κ σε αυτά ανήκει, τα παιδιά είναι αυτά που μας δίνουν κουράγιο κ δύναμη για να συνεχίζουμε ακάθεκτοι... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου