Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Στα Βούναινα το 18ο Γαβούστημα Καππαδοκών

vounaina

Μια μέρα πριν την συμμετοχή του στην μεγάλη συνάντηση των Καππαδοκών O Μικρασιατικός Σύλλογος Βουναίνων ¨Η καθ ημάς Ανατολή” συμμετείχε- με το τμήμα ενηλίκων του χορευτικού του- μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από τον Εκ πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Ιτέας  (Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014) στο 3 Φεστιβάλ Πηνειού που διοργανώθηκε στις όχθες του ποταμού στην Κωμόπολη της Ιτέας του Δήμου Παλαμά .
Το Σάββατο 23 8/2014 το απόγευμα ο Μ. Σ . διοργάνωσε μονοήμερη εκδρομή στα Πετρανά Κοζάνης για να πάρει μέρος στην 17 Συνάντηση Καππαδοκών- Γαβούστημα 2014 . Στα Πετρανά ο Μ Σ συμμετείχε με το χορευτικό του και την Κυριακή ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Ηλίας Αθαναηλίδης παρέλαβε την εικόνα του Μεγάλου Βασιλείου από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων κο Φάνη Ισαακίδη και ταυτόχρονα την εντολή για την ανάληψη του Γαβουστίματος το 2015.
Είναι μεγάλη τιμή και ευλογία για το Σύλλογο μας να διοργανώσει το 18ο Γαβούστιμα των Καππαδοκών στα Βούναινα τον Αύγουστο του 2015, έχουμε  ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία και σας περιμένουμε όλους, τόνισε στο Δίκτυο Μικρασιάτης, ο πρόεδρος του ΜΣ Βουναίνων Ηλίας Αθαναηλίδης.

πηγή: mikrasiatis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου